Симптомите на натравяне на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия

...
Симптомите на натравяне на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия
Коментари Харесай

Сензационен обрат! Племеницата на Скрипал шокира света с тази версия за отравянето му!

Симптомите на натравяне на Сергей Скрипал и щерка му Юлия припомнят повече отравянето с рибни артикули. Такова мнение изрича племеничката на разузнавача. Тя се съмнява, че роднините ѝ са били отровени с нервно паралитичния газ Новичок.

Според Виктория Скрипал, племеничка на някогашния помощник на Главно разследващо ръководство, в къщата на Скрипал имало домашни любимци - две котки и две морски свинчета. " Ако е бил употребен този газ, те нямаше да оживеят, а на тях им няма нищо ", твърди Виктория.

Съседи, обаче, настояват, че са видели едната котка да бяга от къщата.

" Защо е засекретена цялата тази информация? Те са яли там в този ресторант някакво ястие, което не би трябвало или е било надали не неразрешено в Англия? Първите признаци, когато са били открити, доста припомнят натравянето с риба ", уверена е Виктория.

По-рано за животните на Скрипал се тормози и представителят на съветското външно министерство Мария Захарова. По думите ѝ, е доста страно, че никой не дава информация за положението им. " Та това са живи организми и при положение на банкет на токсичен газ би трябвало също да са потърпевши ", уверена е Захарова.

За животните в дома на Скрипал напоследък писаха някои английски медии. По техни данни в дома му живеели котката Масяня, доведена от Русия и също коте от локалният подслон, както и две морски свинчета.

" Котките са могли да избягат от къщи, само че морските свинчета би трябвало да са открити мъртви в клетките си при положение на потребление на нервно - паралитичен газ. Нищо по този случай, обаче, не бе казано ", споделя Виктория пред Daily Mail.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР