Симптоми по дланите, които не бива да се пренебрегват. Поглеждайки

...
Симптоми по дланите, които не бива да се пренебрегват. Поглеждайки
Коментари Харесай

Симптоми по дланите, които подсказват заболяване

Симптоми по дланите, които не трябва да се подценяват.

Поглеждайки за секунда дланта ми, врачката ми предсказа бъдещето. Ще имам богат брачен партньор, огромна къща отвън града и три деца. Не повярвах на нито една дума, тъй че дамата остана без пари. Въпреки че е нереално да узнаете бъдещето по дланта си, тя към момента крие известна информация.

Съгласете се, не е належащо да се прави подробна диагностика на вътрешните органи, с цел да се дефинират здравословните проблеми. Нашето тяло е най-хубавият индикатор. И ето някои действителни обстоятелства за тялото, които можете да разберете по дланта на ръката си.

Симптоми по дланите

 Симптоми по дланите, които подсказват заболяване


Ако забележите изкуствен червен или жълтеникав нюанс по кожата на дланите си, коства си да ревизирате черния си дроб.

Ако зачервяването се появява единствено по върховете на пръстите, са вероятни проблеми с храносмилането. Струва си да разберете дали храносмилателният тракт се оправя добре с функционалностите си.

Ако в основата на палеца се появят червени петна, коства си да ревизирате здравето на половите органи. Това е първият обезпокоителен знак.

 Симптоми по дланите, които подсказват заболяване

Внезапната и интензивна поява на пигментни петна по външната страна на ръката алармира за проблеми с жлъчния мехур.

Ако забележите мраморни фигури по дланите си, най-вероятно имате проблеми с вегетативната нервна система. Не отлагайте визитата при доктор.

Недостигът на витамини А и D се демонстрира посредством леко белене на кожата на ръцете. Големи люспи от мъртва кожа могат да се появят поради гъбички.

 Симптоми по дланите, които подсказват заболяване

Ако ръцете ви са непрекъснато ледени, може да имате проблеми с периферната циркулация. Недостигът на никотинова киселина ще се компенсира от млечните артикули, рибата, месото и елдата.

Горещи длани даже в студа? Може би черният дроб към този момент не се оправя с пречистващата си функционалност. Откажете се от алкохола и нездравословната храна и се консултирайте с доктор.

Ако ръцете ви са доста бледи, проверете хемоглобина си.

Ако дланите ви изтръпват постоянно, предлагаме ви да се свържете с ендокринолог. Възможни са проблеми с щитовидната жлеза.

Между другото, непрекъснато влажните длани демонстрират хиперфункция на щитовидната жлеза, а сухите и бледи длани демонстрират хипофункция.

Ако върховете на дребните ви пръсти изтръпват, може да имате сърдечно-съдови проблеми. А когато единствено палците ви изтръпват, погрижете се за дихателната си система.

Все още ли мислите, че дланите ви сърбят на пари? Всъщност сърбежът демонстрира заболяване на червата.

Ако забележите, че кожата на и към показалците ви става по-груба, прегледайте жлъчния мехур.

Много е мъчно да не забележите деформацията на ставите. Това е явен симптом на артроза и артрит. Трябва да се лекувате неотложно!

Вижте още: Лечение на разширени вени с национални средства

Много лековерни дами се пробват да схванат ориста си по дланта. Тази процедура няма научно удостоверение. Но физиологичните признаци в действителност могат да демонстрират заболяване. Нека да се вслушаме в тялото си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР