Симпатизанти на ВМРО се събраха тази сутрин пред дома на

...
Симпатизанти на ВМРО се събраха тази сутрин пред дома на
Коментари Харесай

ВМРО блокираха дома на Кирил Петков , искат да знаят, кога ще подаде оставка

Симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация се събраха тази заран пред дома на премиера Кирил Петков. Те блокираха входа пред кооперацията му, с цел да не може да отиде на работа.

 „ Причината да сме тук е, че желаеме да чуем от министър-председателя отговори на въпроси, които ни се костват значими във връзка с двойната външна политика към Северна Македония “, сподели Джамбазки.

Той насочи и въпрос по кое време ще подаде оставка.

„ Искам каквото и да има като предложение да бъде прегледано в намерено съвещание и българското общество да бъде осведомено с него. В момента обаче виждам отсрочване на комисията по външна политика. В предлагането виждам извънредно слабата гаранция в изтеклите текстове. Аз персонално не съм виждал нещо публично написано “, сподели още евродепутатът.

„ В момента виждаме отсрочване, губене на време, тактически ходове с оглед вота на съмнение. Това, че не се преглежда и демонстрира предлагането ми приказва, че господин Петков се опасява да го внесе, тъй като се опасява от ескалация преди вота “, акцентира Ангел Джамбазки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР