Симпатизанти на Възраждане също излязоха на протест пред сградата на

...
Симпатизанти на Възраждане също излязоха на протест пред сградата на
Коментари Харесай

И симпатизантите на Възраждане излязоха на протест пред парламента

Симпатизанти на Възраждане също излязоха на митинг пред постройката на Народното събрание. Те показаха своето неодобрение против държавното управление на Кирил Петков . Днешният митинг стартира в 17:00 часа.

Лидерът на партията Костадин Костадинов прикани неговите симпатизанти да излязат на площада и да изискат оставката на премиера. По думите му държавното управление на Петков унищожава България. Самият Костадинов излезе измежду протестиращите и ги надъхваше с патриотични песни.

По-рано през днешния ден и други патриотични организации излязоха на митинг . Рано сутринта пред паметника на Цар Освободител се събраха митингите на Вътрешна македонска революционна организация и придвижване " Хан Кубрат ". От Вътрешна македонска революционна организация упорстваха за оставка на държавното управление. Причината за това бе позицията на Кирил Петков по тематиката за Македония, която от партията дефинираха като национално изменничество.

Припомняме, че митинги имаше и предходната седмица. Граждани се събраха в поддръжка на. Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов случилото се като.
 Патриотични придвижвания на митинг пред Народното събрание
Патриотични придвижвания на митинг пред Народното събрание

На митинг пред Паметника на Цар Освободител са се събрали патриотични организации и представители на ВМРО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР