Симпатизанти и членове на ВМРО излязоха на протест в София

...
Симпатизанти и членове на ВМРО излязоха на протест в София
Коментари Харесай

От ВМРО протестираха срещу непоносимия скок на цените

Симпатизанти и членове на Вътрешна македонска революционна организация излязоха на митинг в София на кръстовището на бул. " Тодор Александров " /пред ЦУМ/. Негодуванието е против непоносимия скок на цените. По време на митинга колите бяха отклонявани. До цялостно блокиране на бул. " Тодор Александров " не се стигна.

Протестиращите упорстват за незабавни ограничения против спекулата на енергийната борса, оставка на КЕВР, която съгласно представители на Вътрешна македонска революционна организация, е позволила това спекулативно повишение на цените, мораториум върху износа на ток от частни компании, дейни дейности в Брюксел за предоговаряне на " Зелената договорка ", както и рестарт на договарянията със стратегически вложители за построяването на АЕЦ " Белене ".

След следващия неуспех да се направи държавно управление страната влиза в още по сериозна икономическа рецесия. Вследствие на некомпетентното ръководство на служебното държавно управление спекулата процъфтява, настояват от Вътрешна македонска революционна организация.

Патриотите дават образци с нарастване на цените при хранителни артикули, както и при горива.

Спрямо юли 2020 година нарастването на газа е с цели 50%, за гориво за автомобила през днешния ден плащаме 25% повече от година обратно. Скок на съществени хранителни артикули: олиото с 54%, брашното с съвсем 15%, при хляба - 5%. Яйцата са поскъпнали с 6%, а сиренето - с 8%. При зеленчуците скокът е: 55% за краставиците, чушки - 14%.

Цените на тока, парното тормозят българските жители и убиват българския бизнес. Топлата вода пък е с 13.6% по-скъпа.

Цената на тока за бизнеса в е два пъти над междинната за предходната година и в пъти на тази в Белгия, да речем. Бизнесът е в будна кома.

Стотици междинни и дребни компании банкрутираха. Няколко структуроопределящи българската стопанска система български предприятия като КЦМ - Пловдив затвориха.

Докато политиците си играят на нови планове и залъгват народа със сладки обещания в бъдеще, в действителност му бръкнаха в надълбоко в джоба, декларират от Вътрешна македонска революционна организация.

От Вътрешна македонска революционна организация предизвестиха, че в случай че не бъдат взети ограничения, предупредителните протестни дейности ще прераснат в гражданско непокорство.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР