Симпатичните малки игри ще радват и притежателите на Nintendo от

...
Симпатичните малки игри ще радват и притежателите на Nintendo от
Коментари Харесай

Child of Light и Valiant Hearts излизат и за Switch

Симпатичните дребни игри ще радват и притежателите на Nintendo от есента.
Child of Light и Valiant Hearts, непредвидените шлагери на Ubisoft отпреди няколко години, ще излязат за Nintendo Switch – на 11.10 и на 08.11, надлежно.

Child of Light, дело на Ubisoft Montreal, излезе преди четири години и беше посрещната задушевно от геймърската общественост и медиите. Играта споделя историята на дребната Аврора, която се пробва да избави изгубеното кралство Лемурия и своя болен татко. Създадена като съвременен прочит на типичен детски приказки, Child of Light се отличава с акварелните си тонове, сложен походов комбат и вълшебната история на Аврора, нейното водно конче Игницулус и други техни другари, които се борят с Тъмната кралица на Лемурия и нейните подчинени. Switch версията на играта ще разреши включването на още един игра за местен кооператив, с който ще може да поеме контролът над Игницулус.

Valiant Hearts, излязла също през 2014 е дело на офиса на издателя в Монпелие и споделя по неповторим метод историята на петима обособени персонажа, събрали се дружно, с помощта на ужасите на войната. „История за другарството, любовта, саможертвата и нещастието, основана на събития от Първата международна война, Valiant Hearts е затрогващо премеждие през историята. По време на него, вие ще посетите известни места от ПСВ, като Реймс и Монтфокон и решителни моменти за войната като борбите при Сома и Марна, до момента в който се пробвате дружно с вашето правилно и обично куче да решавате загадки и се движите зад вражеските линии“, пишат Ubi. Освен обезпечения цялостен тъч надзор, притежателите на Switch версията на играта, получават и интерактивен комикс: Valiant Hearts: Dogs of War.

Отделно от този анонс, Патрик Плурд, шеф на Child of Light реши да подразни любознанието на геймърите, като разгласява в Twitter фотография с играта и метода, по който наподобява на Switch, а зад конзолата лист хартия с написано на него заглавие Child of Light II.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР