Симпатичната дресьорка на кучета-водачи Елена от „Фермата“ потресе останалите с

...
Симпатичната дресьорка на кучета-водачи Елена от „Фермата“ потресе останалите с
Коментари Харесай

Драма! Елена от „Фермата“ се изповяда: Баща ми е клошар без крака!

Симпатичната дресьорка на кучета-водачи Елена от „ Фермата “ потресе останалите с трагичната си история. Елена, която до момента не говореше за своя татко, който е клошар, се разприказва ненадейно пред Анита и Франческа за нерадостното си детство и връзките й с пропадналия й родител.

В момента той е неработоспособен с два отрязани крайници. Първо му ампутирали единия, тъй като се напил и задремал на студа, а крайникът измръзнал. След това поради тромб лекарите му отрязали и другия.

Сега е в инвалидна количка, проси пред Военно-медицинска академия в София и постоянно служители на реда се обаждали на Елена, с цел да й споделят, че татко й е там. Въпреки клетото му състояние обаче щерка му не демонстрира и капка жалост към него.

„ Нито желая да го виждам, нито желая да знам какво му се случва. 30 години е надалеч от мен, в никакъв случай не е бил част от живота ми и в никакъв случай няма да бъде “, съобщи с еднакъв звук другояче сензитивната към коленето на животни госпожица.

Баща й бил хубав и си падал по живота, само че се пропил като млад, а след това губел всяка работа, която започнел. Драмата с алкохола стартирала още когато той и малолетната бременна тогава майка на Елена заживели при родителите му. Те го подстрекавали да пие вечер ракия със салатата и това траяло даже откакто той получил рекомендация от лекарите да спре. Младежът упражнявал бокс, получил тежък удар, а по-късно и епилепсия. От хапчетата и алкохола се появили халюцинации, само че той не се спрял. Не след дълго почнал да пребива майката на Елена, а родителите му се правели, че не виждат. „ Веднъж видях по какъв начин я бие от банята “, спомня си сложните моменти Елена.

След развода татко й постоянно и обещавал неща, които не изпълнявал. „ Щял да ми купи маратонки или ще ме води в парка. Това в никакъв случай не се случваше “, описа още от неприятни истории от детството си тя. „ Баща ми не ми е фактор в живота, няма и да бъде “, изясни още Елена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР