Симоне Индзаги определи следващия месец пред Лацио като изключително важен

...
Симоне Индзаги определи следващия месец пред Лацио като изключително важен
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Лацио навлиза в много важен период

Симоне Индзаги дефинира идващия месец пред Лацио като извънредно значим за бъдещето на тима.

" ’Орлите ", които през седмицата приключиха наедно 2:2 в семейството си на Динамо (Киев) от шампионата Лига Европа, ще гостуват на Каляри в неделния следобяд.

Преди това Лацио позволи два отрицателни резултата, отстъпвайки от Ювентус с 1:0 в шампионата и отпадайки от шампионата за Купата на Италия от Милан след осъществяване на дузпи.

“Това е доста значим интервал от нашия сезон. Предстоят ни три доста значими срещи против Каляри, Динамо (Киев) и Болоня.

Изиграхме доста мощно цялостно полувреме против Динамо и трябваше да създадем освен това след почивката. Срещу Юве и Милан също играхме добре, само че резултатите не се развиха добре за нас’’, стартира Индзаги.

“Сега нашето внимание би трябвало да бъде ориентирано към Каляри. Ще се нуждаем от доста мощно показване против тим, който се намира в добра форма. Каляри имаше повече време да се приготви за срещата, в сравнение с ние. Ще би трябвало да дадем 120% от себе си, с цел да реализираме добър резултат.

Марко Пароло и Луис Алберто ще играят на следващия ден, защото почиваха в четвъртък. Засега няма по какъв начин да използваме Сергей Милинкович-Савич, Луис Алберто и Фелипе Андерсон едновременно, защото губим баланс в играта си. Това е моето решение”, приключи натавникът на “орлите”.
Серия А 27 кръг, събота 3 март  Лацио 0:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР