Симоне Индзаги, който е начело на Интер, се изказа ласкаво

...
Симоне Индзаги, който е начело на Интер, се изказа ласкаво
Коментари Харесай

Симоне Индзаги заля с похвали Диего Симеоне преди мача между Интер и Атлетико Мадрид

Симоне Индзаги, който е отпред на Интер, се изрече ласкаво за своя сътрудник Диего Симеоне, който е отпред на Атлетико Мадрид. Двата тима ще се изправят един против различен в Италия в първия осминафинален мач в Шампионската лига на следващия ден.

" Много е мъчно да работиш в един тим толкоз дълго. Симеоне реализира страхотни резултати с Атлетико Мадрид. Това е харизма, нрав, само че не е единствено това - играят добър футбол, нападат и се пазят чудесно. Утре ще имам Диего за конкурент, той беше страховит съотборник. Просто вижте какво направи с Атлетико, той е в действителност страховит треньор. Винаги сме били в контакт и не сме си изгубили дирята ", разяснява италианският експерт пред медиите.

Индзаги чака извънредно сложен дуел против мадридчани.

" Удоволствие е да виждам Атлетико, тъй като играят доста, доста добър футбол. Ще бъде много сложен осминафинал, който ще изисква от нас да покажем най-хубавата си игра. Изправяме се против тим с огромна стойност, състав с отлични качества. Знаем, че ще бъде комплицирано. Ще има страхотна атмосфера и ще бъде доста хубав мач. Имаме потребност от същинския Интер ", сподели още Симоне Индзаги, който решително води " нерадзурите " към първото място в Серия А.

Индзаги и Симеоне бяха съотборници в Лацио в интервала 1999-2003 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР