Симона Загорова се оказа доста добре възпитана млада дама, която

...
Симона Загорова се оказа доста добре възпитана млада дама, която
Коментари Харесай

Истината за Слави Трифонов през погледа на Симона Загорова

Симона Загорова се оказа сносно възпитана млада дама, която има мнение по всеки наболял въпрос. И умее да пази позицията си. В подкста " Не съм подобен човек " тя заприказва за Слави Трифонов и Ку-ку бенд и отприщи нова тематика за размисъл.

Дъщерята на Глория сподели своята версия за невероятния триумф на музикантите и Слави Трифонов, а това сигурно ще даде мотив за яростна полемика в обществените мрежи. 

Цялото видео със Симона: 



" Защо обичам толкоз доста Слави и Ку-ку бенд?! Те са божествени музиканти, при тях е акъла, при тях всичко е супер музикално. Слави пее с такава душа и възприятие, че постоянно го давам за образец. Как е допустимо този човек да разревава толкоз доста хора?! Значи пее със сърце и душа и се вижда, че обичаш това нещо. Не е нужно всеки един звук да ти е съвършен, с цел да въздействащ. Аз не обичам съвършените неща, обичам да видя душата в един артист. Това нещо се стремя да го върша и в моите песни, по отношение на страстите, които изпитвам, такава ария и да пусна ", споделя Симона пред водещия Красимир Красимиров. 

В " Не съм подобен човек " Симона бе до болежка откровена и за първи път описа по какъв начин е забременяла, по какъв начин е съобщила на майка си и каква е била нейната реакция, от кого е крила най-дълго време и по какъв метод отбрани Глория от грозните нападки на Тото и Кали, че нямала шлагери. Загорова си завоюва доста нови почитатели с тази своя искреност и всички я поучават постоянно да си остане такава и да не се трансформира за нищо на света./show.blitz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР