Симона Загорова се хвали с нова авторска песен, на която

...
Симона Загорова се хвали с нова авторска песен, на която
Коментари Харесай

Секси като Глория: Симона Загорова сияе в нов клип към авторска песен

Симона Загорова се хвали с нова авторска ария, на която е написала  и музиката и текста. Във видеото щерката на фолк певицата припомня на Глория от по-младите й години, видяха почитателите. Които са във екстаз от гения на младото момиче и я заляха с хвалебствени мнения. За които Симона изрече признателност на публиката и се появи на фотоси от клипа си в личния си профил в Инстаграма  си.

Но и измежду всичките похвали се откроява един коментар, който може да се нарече  афектиран. Нейна последователка я дефинира като много едричка. На която почитателите на Загорова незабавно скочиха и я направиха на 2 стотинки, че няма право да наскърбява по този начин тяхната фаворитка.

Има още един коментар, който  може да помрачи щастието на Симона. Нейна почитателка написа: „ Симона е извънредно красива и надарена млада дама, само че хората, които й вършат клиповете я връщат с 20 години обратно във времето. Мерцедеси …, рокли с пера, перуки и шамари за свършек! Определено това младо момиче с хубав глас заслужава по-модерни клипове и по-съвременни стилисти! ” е професионалното мнението на неин почитател.

Тагове: new Симона Загорова Глория Симона Загорова едричка нова песен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР