Симона Загорова съобщи наскоро в интервю, че се е разделила

...
Симона Загорова съобщи наскоро в интервю, че се е разделила
Коментари Харесай

Даниел на Симона Загорова отвръща на удара след раздялата, ето какво направил

Симона Загорова заяви неотдавна в изявление, че се е разделила с бащата на щерка си Галина. Двамата са поставили завършек на взаимоотношенията си, само че без да излиза наяве каква е точната причина. Певицата избягваше да разяснява тематиката непосредствено дълго време, а в Instagram се показваха от време на време техни общи фотоси. 

Виж още: Мартин след " Игри на волята ": За уважението, морала и какво е правил по през целия ден на плажа 

" С Даниел приключихме нашите любовни връзки, само че въпреки всичко сме родители на Галина и това е най-важното в тази ситуация. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в развъждането на Галина, с цел да не е ощетена по някакъв метод. Това, което се е случило сред нас, няма никакво значение. Важното е всичко да бъде наред за нея ", съобщи певицата в изявление пред Петя Дикова. Установихме, че всички общи фотоси с Дани са изтрити от обществените мрежи на Симона.

Виж още: Паулина от " Игри на волята " замязя на същинска кукла Барби, сподели секси визия

Родни таблоиди в този момент настояват, че същото е направил и Даниел, което е изцяло обяснимо. Неговият профил обаче не е обществен сега, а по непотвърдена информация Даниел Милушев бил съществено обиден от раздялата. Според близки до младия баща той не излизал от обичаните си заведения в продължение на дни, пишат още таблоидите.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР