Симона Загорова разцъфтя, след като се раздели с Даниел Милушев,

...
Симона Загорова разцъфтя, след като се раздели с Даниел Милушев,
Коментари Харесай

Тънка талия и секси дупе: Симона Загорова преобрази тялото си, ето я тайната ѝ

Симона Загорова разцъфтя, откакто се раздели с Даниел Милушев, с който имат дребната Галина. Звездната наследница не е споделяла има ли нов мъж в живота си сега, само че наподобява, че певицата се любува на детето си, на работата си и не се интересува от клюките, които се пишат по неин адрес.

Именно в този интервал Симона се стопи, само че всичко е в границите на естественото и няма нищо изненадващо, че мацката е взела нещата в свои ръце. Дъщерята на Глория не разяснява режима си, само че ето няколко неща, които може да извършите, с цел да имате тънка тяло и секси дупе, като тези от фотото на Загорова тук:

Виж още: Звезден гаф! Валери и Георги от " Игри на волята " дружно на море, закъсаха с колата

Известно е, че Симона имаше проблеми с килограмите и бе по-пухкава, в което няма нищо неприятно или срамно. Говори се обаче, че певицата се е подложила на режима на доктор Емилова, известнен още като гладолечение. Този метод на намаляване включва много разходки, а потреблението на храна е сведена до плодове, зеленчуци, чай и вода. Самата Глория поддържа тялото си по този метод от десетилетия, а резултатите са забележим.

Виж още: Най-важното за една бременна Джулка: Да е слаба и да не ѝ проличава, само че всички да знаят! 

Изглежда обаче, че Симона залага и на други способи, в това число кардио във фитнес, както и тренировки с леки тежести, които освен стягат, само че и оформят тялото. Препоръчителни са най-малко 3 до 4 визити в залата седмично, с цел да започнете да виждате по-бързи резултати. Времето за тренировки зависи от вас, само че е добре да бъдете не по-малко от 1 час. Ако елементарния фитнес не е вашето нещо, то запишете се на групови тренировки, само че много от тях са високо интензивни и не са подоходящи, в случай че сте много обездвижени.

Изчистете менюто си от всичко ненужно и излишно: алкохолни и газирани питиета, пържени и сладки храни, избягвайте саламите и млечните артикули, както и всевъзможни други типове пакетирани - чипсове, бонбони, солети, крекери и други сходни. Запръжките са също извънредно нездравословни и би трябвало да бъдат изключени, в случай че желаете да се погрижите действително за тялото си. Задушаването на продуктите е положителната опция, която няма да подуе стомаха. Залагайте повече на зеленчуци, плодове, сурови ядки, месо и риба. Не забравяйте да пиете много вода.

Виж още: " Забравила съм какво е било ": Тита с първи коментар за Недко, унищожи го с думи

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР