Симона Загорова навърши 23 години. В последния ден на септември

...
Симона Загорова навърши 23 години. В последния ден на септември
Коментари Харесай

Симона Загорова с рожден ден в Гърция: Половинката на Глория – бизнесменът Йордан Джермански, не присъства на събитието

Симона Загорова навърши 23 години. В последния ден на септември своя рожден ден отпразнува дъщерята на поп фолк изпълнителката Глория – Симона. 23-годишната певица, която върви по стъпките на майка си и също се изявява на музикалната сцена, само че в друг род, означи персоналния си празник в Кавала, Гърция.
Южната ни съседка е една от обичаните дестинации освен на Глория, само че и на Симона. Майка и щерка прекараха огромна част от лятото точно там. Затова и няма нищо чудно в решението им да отпразнуват рождения ден на Симона в Гърция и да вдигнат огромно празненство край приказните заливи на Егейско море, написа life.dir.bg.
На тържеството участваха доста от околните и приятелите на рожденичката. Сред тях бяха гримьорът Мис Бони, както и Никол Тодорова – участничка от риалити формата „ Гласът на България “, която взе участие в предаването, с помощта на поддръжката на Загорова.

В формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм Глория показа фотоси от тържеството. „ Пожелай си, дерзай и сбъдвай всяко свое предпочитание, тъй като ориста обича смелите! Честит 23-ти рожден ден, блага Мони! “, написа Глория към кадър, на който Симона духа свещичките на тортата, с цел да поздрави щерка си.
Рожденичката също качи фотоси и видеа от празника си в профила си в Инстаграм. От тях се вижда, че празникът е бил на равнище. Вдигат се тостове и се пее „ Happy Birthday “. Прави усещане, че половинката на Глория – предприемачът Йордан Джермански, не участва на събитието.
„ Перфектен 23-ти рожден ден! Обичам ви “, написа в обществената мрежа Загорова към колажа от селфита, на които театралничат двете с майка й.

За мотива Глория е заложила на нежна рокля в прасковен цвят с презрамки през врата, а Симона е предпочела черен тоалет. Прави усещане какъв брой доста си наподобяват майка и щерка.
Към качените фрагменти в мрежата Симона получи доста честитки и благи пожелания по случай персоналния си празник.
Припомняме, че Симона Загорова също стана жертва на хакерска офанзива. През последните месеци доста известни персони пропищяха от хакери, които откраднаха профилите им в обществената мрежа Инстаграм. Една от тях беше и поп фолк изпълнителката Преслава, която след доста опити съумя да си върне остарелия профил.
Симона също направила опит да си върне остарелия профил в обществената мрежа, само че не е имала шанса на Преслава, излиза наяве от обявата в новия й профил. В него дъщерята на Глория написа, че това не я тормози изключително. Тя не мисли да се стресира поради един профил и няма никакво желание да се поддава на изнудване или тормоз.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Perfect Birthday? #23? Обичам ви!!! ❤️❤️❤️

Публикация, споделена от???????????????? (@simonazagorova21) на Сеп 30, 2019 в 3:20 PDT


Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР