Симона Загорова, която само пред bTV потвърди новината, че се

...
Симона Загорова, която само пред bTV потвърди новината, че се
Коментари Харесай

Падна си на късмета! Щерката на Глория удари в земята извест...

Симона Загорова, която единствено пред bTV удостовери новината, че се е разделила с бащата на детето си, към този момент е водеща в същата телевизия. Тя стартира своя графа, в която ще се готвят баници и пържоли, до момента в който щерката на Глория разпитва известни персони за ориста им. Подобно ще бъде и предаването на началник Силвена Роу, а допреди месеци в такова се изявяваше и Мон Дьо в конкурентната Нова телевизия. Той бъркаше кейкове и баници в „ Събуди се “, само че през днешния ден тази му изява е спряна.

В първото предаване на Загорова гостенка беше майка й, която отново повтори, че всяка седмица- в понеделник и вторник до обед употребява само чай, мед и плодове. Въпреки че Гло може да подготвя малко гозби, щерка й е същинска кулинарна вълшебница и даже скри шапката на феновете в „ Черешката на тортата “. Бабата на Симона я научава на тънкостите в кухнята.

“Мама е индивидът, който обаче си изпипва всичко до най-малкия подробност - салфетката, вилицата, всичко ", споделя Симона за майка си. Глория споделя, че подготвя малко неща в кухнята, само че постоянно ги прави с доста обич. Здравословните палачинки са един от обичаните й десерти. Вместо брашно употребява овесени ядки.

“Поддържаме се във форма точно с тези заместители в рецептите” - разкрива Симона. “Майка ми прави и страхотна пържоли” - издава още за готварските умения на майка си Симона Загорова. “Свинско месо не хапвам несъмнено от 15 години, само че боготворя телешко и пилешко. Покрай мен нашите другари също се възпламениха по диетичното и здравословно хранене”, споделя певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР