Симона Загорова, която само пред bTV потвърди новината, че се

...
Симона Загорова, която само пред bTV потвърди новината, че се
Коментари Харесай

И Симона Загорова стана водеща

Симона Загорова, която единствено пред bTV удостовери новината, че се е разделила с бащата на детето си, към този момент е водеща в същата телевизия, видя Hotnews.bg . Тя стартира своя графа, в която ще се готвят баници и пържоли, до момента в който щерката на Глория разпитва известни персони за ориста им. Подобно ще бъде и предаването на а до преди месеци в такова се изявяваше и Мон Дьо в конкурентната Нова телевизия. Той бъркаше кейкове и баници в „ Събуди се “, само че през днешния ден тази му изява е спряна.

В първото предаване на Загорава гостенка беше майка й, която отново повтори, че всяка седмица- в понеделник и вторник до обед употребява само чай, мед и плодове. Въпреки че Гло може да подготвя малко гозби, щерка й е същинска кулинарна вълшебница и даже скри шапката на феновете в „ Черешката на тортата “. Бабата на Симона я научава на тънкостите в кухнята.

“Мама е индивидът, който обаче си изпипва всичко до най-малкия подробност - салфетката, вилицата, всичко.” ласкае Симона майка си. Глория споделя, че подготвя малко неща в кухнята, само че постоянно ги прави с доста обич.Здравословните палачинки са един от обичаните й десерти. Вместо брашно употребява овесени ядки.

“Поддържаме се във форма точно с тези заместители в рецептите” - разкрива Симона. “Майка ми прави и страхотна пържоли” - издава още за готварските умения на майка си Симона Загорова. “Свинско месо не хапвам несъмнено от 15 години, само че боготворя телешко и пилешко. Покрай мен нашите другари също се възпламениха по-диетичното и здравословно хранене”, споделя певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР