Симона Загорова и Даниел Милушев, за които напоследък упорито се

...
Симона Загорова и Даниел Милушев, за които напоследък упорито се
Коментари Харесай

Симона Загорова окончателно разкара Дани?

Симона Загорова и Даниел Милушев, за които в последно време настойчиво се приказва, че са прекратили връзката си, наподобява, че в действителност са стигнали до края на връзките си. От няколко дни насам пресата у нас не стопира да написа, че неотдавна всеки от тях е поел по личен път, освен това едвам седем месеца, откакто на бял свят се появи тяхната дъщеричка, написа life.dir.bg.

В самото начало почитателите на щерката на Глория подложиха на подозрение въпросното изказване, защото изпълнителката към момента не е коментирала публично случилото се, само че към днешна дата множеството от тях са подготвени да се съгласят с него по две аргументи. Първата е, че младия мъж отсъства от фотосите и видео клиповете, запечатали тържеството по случай 25-ия рожден ден на певицата, която е родена в последния ден на септември. В изявленията си брюнетката написа, че е прекарала персоналния си празник в компанията на своите обичани хора, измежду които явно към този момент не попада досегашната ѝ половинка. Вместо това на изображенията до нея стоят нейните майка и баба, които театралничат пред фотографския обектив с необятни усмивки.

" Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко за което в миналото съм мечтала! На този рожден ден моята обич Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден още веднъж бях заобиколена от обичани хора - моето семейство и другари! Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая?! Само нищо от това да не се трансформира!

Благодаря сърдечно на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден! Бъдете щастливи! Обичам ви! ", написа към фотосите си в мрежата тогавашната участничка в " Гласът на България ".

Разбира се, неналичието на служителя на реда Милушев измежду празнуващите присъстващи надалеч не значи, че двамата с нея към този момент не са дружно, както в действителност биха изтъкнали и нейните почитатели, в случай че тя не бе изтрила безусловно всички общи фотоси с бащата на бебето си от профила си в Инстаграм. Това несъмнено навежда на мисълта, че в действителност е допустимо той към този момент не е част от живота ѝ. Неясен обаче остава претекстът за това, тъй като към момента никой от тях не е споделил каквото и да било за смяната в връзките им.

Още преди отрочето им за първи път да проплаче в столичната болница " Шейново ", редица родни медии писаха, че звездата на " Пайнер " не утвърждава колегата на Симона, само че и тогава фамилията резервира безмълвие, оставяйки въпросите, повдигнати от това изказване, без отговор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР