Симона Загорова е свободна птичка, която мераклии искат да хванат.

...
Симона Загорова е свободна птичка, която мераклии искат да хванат.
Коментари Харесай

Става горещо! Симона Загорова се гушна до брадата батка

Симона Загорова е свободна птичка, която мераклии желаят да заловен. Възможно е обаче да има ловджия на хоризонта, който да е си я е прибрал.

Преди дни Симона сподели за първи път лицето на щерка си Галина. Това се случи на кръщенето на дребната, както и даде обещание самата певица. На фамилното събиране са били едни от най-близките, в това число и таткото на Симона – Илия Загоров. 

Виж още: Ужас! Странните неща, които обичахме като деца: Кураж, страхливото куче и още

Голяма изненада беше за гневните фолк почитатели, че Илия и Глория са в положителни връзки и нямат срещу да са в обща компания. Направи усещане, че Даниел Милушев, таткото на Галина, не бе на нито една фотография.

Явно не е бил поканен на кръщенето на дъщеря си, само че бдителни почитатели ни сигнализираха за нещо по-любопитно. На една от общите фотоси, които Глория е качила в Instagram от празненството, щерка ѝ е в рискова непосредственост и брада батка. 

Виж още: Какво ще се случва? Племеницата на Галена в звездна и прекомерно необикновена компания

 Instagram

Е, може момчедо да е другар, братовчед, непосредствен член от фамилията и така нататък, само че Симона е хванала ръката му, а той я е прегърнал. Малко по-късно Глория качи фотография, на която театралничи с въпросния мъж, чието име за момента не е известно. В мненията фенове на Гло допускат, че момчето е нейно гадже. 

Примата не е коментирала, както и Симона, само че в случай че беше гадже на Глория, щеше ли да се снима по този начин с дъщеря ѝ!? За момента обаче няма удостоверение, че става въпрос за ново гадже на младата певица, още по-малко, че е другар на Глория.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР