Симона Загорова е дъщеря на примата на фолка Глория, но

...
Симона Загорова е дъщеря на примата на фолка Глория, но
Коментари Харесай

Симона Загорова: Мечтая Да Вляза В “капките” И “брадъра”

Симона Загорова е щерка на примата на фолка Глория, само че не е известна единствено с това. Младата дама е натрупала известност и със личните си триумфи в музиката.

В момента 22-годишната Симона обикаля летните курорти, където има участия из нощните заведения. “Отдала съм се на работа. За моя наслада повече от участията ми са на българското Черноморие. Съчетавам потребното с приятното. Радвам се на хубавото време и си почивам паралелно с ангажиментите”, признава певицата.

И добавя, че непрекъснато е в контакт с майка си Глория. “Ние живеем дружно. Поддържам прелестни връзки с цялото си семейство – с майка, с татко ми, бабите, с всички родственици. С мама се виждаме, когато и двете сме свободни и се намираме на едно място. Иначе се чуваме по телефона всеки ден”, безапелационна е Симона.

Звездната дъщеря пожелава триумф на майка си и новия й другар. Тя е уверена, че Глория е щастлива в персонален проект.

Тя дефинира себе си като професионална певица и не би взела участие още веднъж в план като “Х Фактор” или “Гласът на България”. “Мечтая за предаване от рода на “Като две капки вода” или предаване от рода на “Денсинг Старс. А за какво един ден да не прекрача прага на къщата на “ВИП Брадър”, споделя Симона в изявление за Уикенд.

Певицата упражнявала три пъти седмично и добавя, че придвижването е доста значимо. Внимавала каква храна употребява и е почнала да лимитира доста от обичаните си храни.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР