Симона Загорова блести до млад мъж, който е копие на

...
Симона Загорова блести до млад мъж, който е копие на
Коментари Харесай

Симона Загорова залюби двойник на Никос Вертис

Симона Загорова свети до млад мъж, който е копие на гръцката звезда Никос Вертис. Дъщерята на Глория се появи с мъж за първи път от 2 години. Тогава тя се раздели с бащата на своята щерка Галина. Кой е младежът до нея, към този момент не е ясно. Вижда се обаче, че той към този момент е бил показан на детето и на баба й Стефка.
 

Снимките на Симона с непознатия млад мъж са правени на остров Света Анастасия. Това е оповестила самата певица, когато ги е разгласила на страницата си в Инстаграм. „ Един благополучен летен ден! ” – с тези думи изпълнителката е коментирала фрагментите. От тях излиза наяве, че не е била сама с младия си джентълмен. С тях е бил още един юноша, бабата на певицата и дребната Галина. Момиченцето през февруари стана на 2 години. В момента то е във възрастта, в която децата са най-капризни и сложни за преодоляване. Но нищо такова не били по фотосите, в противен случай – всички наподобяват усмихнати и удовлетворени от живота.

Още преди месеци се заприказва, че Симона, която през септември би трябвало да навърши 27 години , крие връзка с сътрудник китарист. За да се среща с него, тя била поверила грижите за детето си на своята баба. Майка й Глория също нямала нищо срещу да се занимава с внучка си, само че била прекомерно заета, с цел да може да се разчита на нея когато и да е. Дали младежът, с който Заговора е била на острова, е същият, с който слуховете я спрягаха, към този момент не е ясно. Най-вероятно певицата ще разбулва тайната лека-полека, с цел да поддържа интереса на почитателите допустимо най-дълго време.

Дъщерята на Глория се раздели преди 2 години с бащата на детето си Даниел Милушев. Така и не стана ясна какво е предизвикало нещастния свършек на тяхната любовна история. Говори се, че Дани бил прекомерно ленив, липсвал му даже и намек за амбициозност, вместо да се държи като глава на семейство, той предпочитал да живее на разноските на своята тъща. Глория не го харесвала, само че го търпяла поради щерка си и внучка си. Той обаче постоянно прекрачвал границите, в които би трябвало да се движи примерният натъпкан шурей, мъкнейки в дома й даже своите родственици, сякаш за малко. Стигнало се до такава степен, че примата на родния фолк да се усеща като гостенка в личната си къща. Симона се опитвала да дава насоки в живота на Дани, подтиквайки го да е по-инициативен. Но вместо да приема препоръките й, той почнал да се отегчава от нея. Накрая настъпил разумният свършек на тази мъка – раздялата на двамата млади родители.

„ С Даниел приключихме нашите любовни връзки “ – това е едно от дребното неща, които Симона си е разрешила да разяснява по отношение на тази разлъка. Тя прецизира, че двамата постоянно ще бъдат свързани, с помощта на щерка си, само че Даниел сякаш не мисли по този начин. Говори се, че доста скоро откакто Заговора му е посочила вратата, към него са се завъртели други дами. Дали си е  разрешил съществени връзки с някоя от тях, не е ясно. Симона обаче очевидно най-сетне го е прежалила и е почнала да дава късмет на други млади мъже да заемат място в живота й. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР