Симона Попова записа втора победа на сингъл при момичетата на

...
Симона Попова записа втора победа на сингъл при момичетата на
Коментари Харесай

Симона Попова с втора победа на турнир в Италия

Симона Попова записа втора победа на сингъл при девойките на шампионата до 12 година от второкласен на Тенис Европа в Бари (Италия), заяви формалният уебсайт на Българската федерация по тенис. 

Тенисистите при момчетата и девойките са разпределени в осем групи от по четирима състезатели. Във втората си среща на сингъл Симона Попова победи Джорджия Гадалета от Италия с 6:1, 6:1. 

Карла Бързакова отстъпи на друга представителка на домакините Линда Сирци с 1:6, 3:6. При момчетата Бруно Дженев загуби от Раз Поца от Италия с 4:6, 6:0, 1:6.

В шампионата взе участие отбор 2012 от пътуващите тимове във възрастовите групи до 12 година и до 14 година, които са обезпечени финансово за присъединяване в шампионати през календарната 2023 година Така Българска федерация по тенис продължава традицията да подкрепя присъединяване на млади надарени състезатели за присъединяване на интернационалните шампионати. През тази година 16 девойки и момчета родени сред 2009 и 2012 година ще бъдат подкрепени за присъединяване на по седем шампионата от календара на Тенис Европа. БФТ ще покрие всички разноски на младите ни гении.

Отбор 2012 е показан от Бруно Дженев (Макс Про 2020), Симона Попова (Локомотив 1924) и Карла Бързакова (НСА) с капитан Даниел Костов.

Участието на Отбор 2012 се реализира със спонсорската поддръжка на EGT и SATSPORT формален вносител за България на немския състезателен бранд „ BIDI BADU ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР