Симона Милушева е всестранно развито момиче. Тя е не само

...
Симона Милушева е всестранно развито момиче. Тя е не само
Коментари Харесай

Симона Милушева от "Аз съм Изи": едно момиче по пътя на славата

Симона Милушева е всестранно развито момиче. Тя е освен красива, млада и чаровна инфлуенсърка с хиляди почитатели в Инстаграм. Симона стана още по-известна и харесвана, с помощта на блестящата си роля в хитовия тийн сериал на Vbox7 " Аз съм Изи " . Красавицата впечатли с много съществени актьорски умения, които ѝ се отблагодариха. Упорита работа, акуратност и доста артистичност - това са част от дребните секрети на Симона, които стоят за нейните професионални триумфи.

Милушева сграбчва вниманието освен с гений, само че и с хубост. Огнените ѝ червени коси станаха нейната непокътната дребна, само че и фантазия за доста други девойки, които по един или различен метод желаят да ѝ подражават. Стилът на младата звезда е също много забавен и съвременен. Като една същинска актриса, Симона може да бъде доста елегантна, а в идващия момент да я забележим облечена с нещо спортно и даже размъкнато, само че тя го прави да наподобява като че ли извънредно автентично.

Виж още:

В края на декември Симона блесна в новия план на различен инфлуенсър и реализатор - Lil Tapi. Двамата показаха доста модерното парче " Над нещата ", където Симона се изявява като певица. Нека бъдем по-точни, тъй като става дума за дебютното парче на Симона, а с него тя несъмнено дава поръчка, че ще бъде конкуренция на едни от топ имената на родната музикална сцена. Видеото към песента е събрало съвсем милион гледания и се отличава с младежко лъчение.

Виж още:

Като всяко младо момиче, което учи сега, Симона показа преди време, че по време на отдалеченото образование от вкъщи си се усеща доста по-ангажирана в образователния час, тъй като няма фактори, които да я разсейват. Намира повече време за себе си и се усеща извънредно удобно без грим и стегнати дънки, а компания най-често ѝ прави нейното куче Моли.  

За любовта не се доверява на обществените мрежи. Вярва, че в днешното съвременно време, всеки от нас познава най-малко един " мачмейкър ", човек, който има доста контакти и постоянно може да те запознае с някого. За Симона обществените мрежи не са най-хубавата алтернатива за запознанства за връзка и счита, че не е безвредно да излизаш на " слепи " срещи, защото в никакъв случай не знаеш, кой стои зад акаунта в обществената мрежа.

По време на сегашната обстановка най-вече ѝ липсва планината и нейната баба. Това ще е и първото нещо, което желае да направи - да отиде на посетители на баба си, а по-късно да хапне суши с другари.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/justasavagebih/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР