Симона Халеп потвърди в Instagram, че се разделя със съпруга

...
Симона Халеп потвърди в Instagram, че се разделя със съпруга
Коментари Харесай

Халеп потвърди за раздялата и призова за дискретност и уважение


Симона Халеп удостовери в Instagram, че се разделя със брачна половинка си Тони Юрич, откакто в румънската преса се появиха клюки, че двамата са подали молба за бракоразвод след едвам година фамилен живот.

Двукратната шампионка от Големия шлем разяснява изявленията, като прикани тематиката да бъде третирана от медиите с почитание към персоналното пространство на фамилията:

„ С Тони взехме решение по взаимно единодушие да потеглим по разнообразни пътища. Бих била удовлетворена, в случай че медиите почитат персоналното ни пространство и третират тематиката с достолепие и поверителност, “ написа някогашната №1.

Халеп и предприемачът Юрич подписаха брак на 15 септември предходната година, а връзката им стартира през 2019 година. Милиардерът също приказва по тематиката пред румънския уебсайт Fanatik, като и той уточни, че тя повече няма да бъде разисквана в общественото пространство:

„ Със Симона взехме решение да се разделим. Моля ви да не настоявате за повече информация. Това е последният ми коментар по тематиката. “

Румънката стартира мощно американското лято – след отказването във Вашингтон тя завоюва трофея в Торонто, само че не съумя да придвижи триумфа и в идващите седмици. В Синсинати станахме очевидци на ново отричане, а в Ню Йорк отстъпи с 2-6 6-0 4-6 на Дария Снигур.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР