Симона Халеп, Каролина Плишкова, Винъс Уилямс и Елина Свитолина се

...
Симона Халеп, Каролина Плишкова, Винъс Уилямс и Елина Свитолина се
Коментари Харесай

Халеп, Плишкова, Уилямс и Свитолина си осигуриха квоти за Сингапур

Симона Халеп, Каролина Плишкова, Винъс Уилямс и Елина Свитолина се причислиха към лидерката в международната класация Гарбине Мугуруса и си осигуриха присъединяване в финалния шампионат на УТА в Сингапур.

 Мария Сакари спря Каролине Возняцки в Китай
Мария Сакари спря Каролине Возняцки в Китай

Четири квалификантки се подредиха измежду най-силните 16 в мощния шампионат

Силният шампионат в Ухан продължава да избистря обстановката и отпадането на някои тениситки рано завършва с теоретическите благоприятни условия да се класират за " превъзходната осморка ".

В формалния уебсайт на УТА беше оповестено следното известие от името на Стив Саймън - ръководител на Съд на Европейските общности и ръководител на организацията:

" Поздравления за Симона, Каролина, Елина и Винъс за класирането им на БНП Париба УТА финали в Сингапур. Всяка една от тези състезателки има необикновен сезон, което ги нарежда добре и им дава опция да се съревновават на годишния край и да завоюва влиятелния `Били Джийн Кинг Трофи`. Ние ги чакаме в Сингапур ".

Били Джийн Кинг е легенда на тениса о основателката на УТА през 1973 година В момента останалите три с най-големи шансове са: Каролине Возняцки, Йелена Остапенко и Джоана Конта. Местата на запаси се заемат от: Кристина Младенович и Светлана Кузнецова.

Миналата година Доминика Цибулкова победи във финала тогавашната международна №1 Анжелик Кербер. И двете са с дребни шансове да пътуват са азиатския град-държава.

 Доминика Цибулкова с трофея в Сингапур през 2016-а
Източник:

Доминика Цибулкова с трофея в Сингапур през 2016-а
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР