Симона Галинова може и да не спечели последното издание на

...
Симона Галинова може и да не спечели последното издание на
Коментари Харесай

Транссексуалната плеймейтка Симона Галинова тотално не прилича на себе си

Симона Галинова може и да не завоюва последното издание на Мис Плеймейт, само че пък продължава да натрупа почитатели в Instagram. 

Скандалната плеймейтка несъмнено не е по усета на всеки, само че на нея не ѝ пука, тъй като си има много почитатели. В обществените мрежи е супер дейна, само че някои от почитателите ѝ не я познаха на ново стори, което Симона качи в Instagram.

Виж още: Марешка няма срещу платената обич, само че при едно изискване... 

 Instagram

Факт е, че плеймейтката наподобява по-различно от останалите ѝ фотоси, само че както казахме към този момент – на нея не ѝ пука за хорското мнение. На този кадър Симона малко ни припомня на една родна инфлуенсърка и актриса, само че ще я запазим в загадка (за момента).

Симона стана първата, а и последна, транссексуална участничка в състезанието. Трансесксуалната плеймейтка заработва като танцьорка в пловдивска дискотека, а неотдавна установихме, че е отслабнала много. Симона не споделя на какво се дължи смяната, само че тя като цяло е много обрана в мненията си онлайн. Последно бе споделяла, че има мъж до себе си, който се грижи за нея като за принцеса.

Виж още: Раздяла или медийно внимание? Алекс изтрила семейството Петканова от профила си във Facebook 

 

Изображение: https://www.instagram.com/galinovasimona/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР