Симона Ангелова със сигурност не е от момичетата, които се

...
Симона Ангелова със сигурност не е от момичетата, които се
Коментари Харесай

Харчи по 30 бона на месец: 26-годишната силиконка Симона, която мисли Дубай за държава

Симона Ангелова сигурно не е от девойките, които се вълнуват от повишаването на всички услуги. Е, наподобява, че множеството от българите също не се вълнуват съществено от цените, съдейки от разгула по морските ни курорти, само че това е друга тематика.

Симончето, която взе участие в тазгодишния конкурс " Мис силикон ", твърди, че харчи по 30 бона всеки месец. Тя надминава своята сестра по оръжие Кати, за която ви разказахме, че чупи по 20 хиляди на месец. Ако би трябвало да сме почтени, съдейки единствено от фотосите в Instagram, нито Симончето, нито Кати наподобяват на мацки, които харчат даже 5 хиляди на месец.

Виж още: Може и без Photoshop! Златка Райкова даде урок на всички певици и инфлуенсърки

Да не ги наскърбяваме, може да сме в илюзия ние, само че най-малко по тоалети мацките не наподобяват доста първокласни. Иначе 26-годишната Ангелова обожава Дубай, само че с едно конкретизиране - счита града за страна. Иначе учи за акушерка трета година и се гордее, че има по 335 кубика във всяка гърда, само че желае по-големи. Екскурзиите в Дубай ги заплаща гаджето на Симончето. Момче, един съвет от нас - жена, която не знае, че посещава град, е жена, от която би трябвало да бягаш с 300. 

Мила Симона, не е дамско, не е за дама да не знаеш, че Дубай е град в Обединените арабски емирства. 

Виж още: Сезонът на модификацията е открит! Поля от " Един за различен " се похвали с подобренията

Изображение: https://www.instagram.com/simonna.angel/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР