Симитли. Освен рафтинга, на базата ни край Симитли имаме изградени

...
Симитли. Освен рафтинга, на базата ни край Симитли имаме изградени
Коментари Харесай

Станимир Станимиров, инструктор по рафтинг: Освен рафтинга, на базата ни край Симитли имаме и доста други атракциони

Симитли. Освен рафтинга, въз основата ни край Симитли имаме построени и много други атракциони. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пирин Станимир Станимиров – Чачи, инструктор по рафтинг, каяк и алпинизъм в базата в региона на Симитли. „ Имаме построена по този начин наречената въжена градина или въжен парк, който е с 24 детайла. Там екипираме хората с алпийска седалка, която е с нужните предпазни детайли, тъй че да не може да паднете. Имаме и въжен тролей, който е 100 метра, над река Струма. Предлагаме и други занимания. В тази връзка мога да загатна, че при нас идват доста компании за организирането на техни мероприятия – team building. Тогава се организират стрелби с лък, въздушна пушка, paint ball “, сподели още Станимиров.
Той добави, че като цяло в базата работят съгласно записванията на туристи. „ В общи линии денем вършим две спускания, другите атракциони също са налични “, уточни Станимиров. Той разяснява, че пролетта е един от най-силните сезони за базата край Симитли. „ Тогава имаме повече хора, тъй като го няма това многообразие от благоприятни условия за отдих и отмора, каквито има през лятото, когато можеш да идеш на плаж или на планина, и зимата, когато пък има условия за ски спортове “, означи Станимиров.
По отношение на концепцията за създаване на огромен рафтинг център в Симитли той съобщи, че Общината към този момент е спечелила план за неговата реализация. ц„ Надявам се, че в най-скоро време ще стартира и строителството му, тъй като това ще бъде един голям плюс за Община Симитли “, акцентира Станимиров.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР