Симидчиев направи прогноза за Ковид вълната, която се очаква: От

...
Симидчиев направи прогноза за Ковид вълната, която се очаква: От
Коментари Харесай

Александър Симидчиев: По-добре е да има по-масово тестове

Симидчиев направи прогноза за Ковид вълната, която се чака: " От направените през вчерашния ден проби, съвсем всеки пети е позитивен. Ние тестваме единствено тези, които се оплакват. Със сигурност е по-добре да има по-масово проби. Към “горещите места ” може да ползват по-различни способи. Няма смисъл да слагаме здравната система под стрес. " Това съобщи пулмологът и народен представител от Демократична България Александър Симидчиев по Българска национална телевизия.

" До безвъзмездни проби може да се доближи през доктор. Вече има четири-пет зони в жълтата зона. Поведението на хората дефинира това.Концентрацията на хора е огромна в София, Варна и Бургас. Класическите инфекции се повишават зимно време. Но когато има нова зараза, тя може да се случи когато и да е. Последният вид на Омикрон е към 30 пъти по-заразен от предходните. Имунитетът ни не е с толкоз мощна отбрана към него. Част от новите разновидности влизат от Гърция ", разяснява той.

" Една прогноза - ще прибавим политическата рецесия към останалите. При липса на водачество всички действия ще бъдат разтърсени. Ако политиците вдигнат ръце, ще се отиде на избори. Преди дни управлението на обединението прикани президента да направи нов кръг договаряния. Ако се даде мандат на Демократична България, ще забележим кои цели ще бъдат следвани. Ще търсим по-широк консенсус. Ако политиците вършим неверните неща, ще има избори. Част от нещата, които Народното събрание прави са повее ориентирани към политиците, а не това, което вълнува елементарните жители. Ние сме 30 % ваксинирани ", прибавя Симидчиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР