Симеон Стойчев - “RedMoon” е новият шампион на България в

...
Симеон Стойчев - “RedMoon” е новият шампион на България в
Коментари Харесай

Симеон Стойчев е шампион на България в турнира по League of Legends Red Bull Solo Q


Симеон Стойчев - “RedMoon” е новият първенец на България в шампионата по League of Legends Red Bull Solo Q.

Българските финали минаха под знака на голям брой страсти, оспорвани мачове и положително въодушевление, за което се погрижиха както забавните стилове на игра на участниците, по този начин и водещи и коментатори в студиото на TDB Play.

Стриймът в twitch канала на ZinG продължи съвсем 6 часа, през които всеки един от участниците, Симеон Стойчев - “RedMoon”, Симеон Стоев - ‘BYLB Eternal” Мартин Сотиров - “Cloak of Shadows”, Стилиян Абрашев - “Dark Phoenix”, изглеждаше като евентуалния победител в шампионата.

Първият мач за деня се игра сред Симеон “BYLB Eternal” и Мартин “Cloak of Shadows”, като Симеон победи, продължавайки напред към финалите. Следващият мач беше сред Симеон “RedMoon” и Стилиян “Dark Phoenix”, като и в този случай, спечелилият се оказа Симеон.

Така, на финала Симеон победи своя конкурент (също) Симеон, който е миналогодишният първенец на България, класирал на 5-8 място на международните финали. Това, което следва за RedMoon е присъединяване на международните финали в Мюнхен, Германия на 3-5 декември тази година.

Съобразно епидемиологичната конюнктура в страната, присъстващите по време на финалите в студиото на TDB Play показаха отрицателен ПСР проби, и прецизно съблюдаваха взети всички превантивни и защитни ограничения против COVID19.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР