Симеон Станкович е само на 25 години, но сякаш борбеността

...
Симеон Станкович е само на 25 години, но сякаш борбеността
Коментари Харесай

Сам срещу природата: Борбеният и смел Симеон от "Игри на волята", който не се спира пред нищо

Симеон Станкович е единствено на 25 години, само че като че ли борбеността му го прави по-опитен за годините му. Симеон не си мислете, че е капризно момче, което го притеглят жълтите павета и тузарските нощни заведения. Младият мъж е мощен, борбен, упорит и доста рисковано надъхан. Симеон е народен играч по битка и се състезава е в Първа Бундеслига. 

Виж още: Млада, секси, борбена и свободна: Красивата учителка в " Игри на волята " и нейната история 

Етикетът " герой " не му харесва, тъй като той е доста повече от това и има още други качества и познания. Той се гордее със спорта, който практикува, само че също по този начин учи зооинжинерство, знае пет езика, а втората му огромна сраст е соколарството и даже е основател на Български соколарски съюз.

Казва, че това не е просто занимание, а метод на живот и може да разбере мислите на птицата си единствено, наблюдавайки я по какъв начин стои и по какъв начин самата тя гледа. Дресировката на хищна птица лишава много време, доста самообладание и се работи единствено с подучване, тъй като в случай че усети опасност, може да отлети и в никакъв случай да не се върне. Симеон е кален за екстмени условия, тъй като обича природата и има вяра, че най-важното е човек да се приспособява, да е образован и самоуверен. 

Виж още: Близначките, с които всеки желае да прави шлагер: ALEX & VLADI и неповторимите неща, които НЕ знаете за тях 

" От дребен извозвам време в дивата природа, а в този момент към този момент мога да си разреша да оставам с дни. Хранил съм се с всевъзможен тип инсекти, червеи, скакалци, бръмбари, сурово и печено камилско, само че и други типове необработено месо ", описа във визитката си Симеон. Всичко това му отреди и място в " Игри на волята " и се обрисува, че е подготвен да бъде един от топ играчите в сезон 3 на хитовото шоу на NOVA. Симеон е първият жител на Плажа на отшелника в " Игри на волята: България ", като съумя да победи сериозната си конкуренция. Как ще се оправи в Игрите и ще стигне ли до край, следва да разберем.

Изображение: https://www.instagram.com/simeon_stankovich/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР