Симеон Славчев със сигурност напуска Карабах. Българският национал е провел

...
Симеон Славчев със сигурност напуска Карабах. Българският национал е провел
Коментари Харесай

Трансфер на Герена: Мони Славчев напуска Карабах, подписва с Левски

Симеон Славчев сигурно напуща Карабах. Българският национал е провел среща с треньора Гурбан Гурбанов, който го е уведомил, че повече няма потребност от него, твърди azerisport.com.

Специалистът го е посъветвал да стартира да си търси нов клуб. Не е ясно обаче по какъв начин ще се реализира раздялата сред двете страни, тъй като халфът има контракт до 30 юни 2021 година и възможният му нов клуб би трябвало да заплати трансферна сума за него, в случай че азерите не се съгласят да разтрогнат контракта му по взаимно единодушие.

В Азербайджан не престават да настояват, че най-близо до подписа на 26-годишния футболист е родният гранд Левски. Информациите за интерес от Русия, Полша, Португалия, Турция и други се оказаха спекулации.

Симеон Славчев подписа с Карабах през лятото на 2018 година и след мощен първи сезон, изпадна от сметките на треньорския щаб за сегашния. В България той е играл за Литекс и Чавдар Етрополе, а след това се подвизаваше по Полша, Португалия, Кипър и Англия, преди да дебаркира в Азербайджан./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР