Симеон и Паулина заемат второ и трето място след финалната

...
Симеон и Паулина заемат второ и трето място след финалната
Коментари Харесай

Андрей е победител в Игри на волята

Симеон и Паулина заемат второ и трето място след финалната борба

Андрей е новият победител в най-екстремното риалити в българския ефирен ефир „ Игри на волята: България “. Той завоюва мечтаното първо място и стана притежател на огромната премия от 100 000 лева  

Тази есен третият сезон на формата „ Игри на волята: България “ направи феновете на NOVA очевидци на грандиозни борби, напълно нови детайли и непредвидени провокации. В продължение на три месеца 24 смели воини се изправиха пред вълнуващи тествания за тялото и духа на едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев съблюдаваха обещанието си за повече и по-мащабни борби.

Последната от тях сервира доста изненади и непредвидени моменти на Арената. В зрелищния колосален конфликт влязоха трима воини – Паулина, Симеон и Андрей. Победителят съумя да премине през финалната игра на третия сезон на „ Игри на волята: България “ със забележителна експедитивност и сръчност.

„ Тази победа е доста скъпа. За разлика от спортовете, в които аз се състезавам, тук излизам всеки ден на Арената без да знам какво ме чака. Победата значи доста за мен. Благодаря на всички противници, които ме направиха по-добър. Благодаря на водещите и на целия екип. Ще влагам цялата премия в детето си и в нейното бъдеще “, бяха първите думи на Андрей след блестящата победа.

Във финалната борба Андрей се изправи против най-големия си противник Симеон и против първата жена, стигала до край в „ Игри на волята: България “ – Паулина. Десет секунди не доближиха на дамата, с цел да продължи във втория стадий на играта, което й донесе почетната трета позиция. „ Тръгвам си отсам като една горда жена, която е съумяла да стигне до огромния край. Много съм щастлива “, показа Паулина.

Резултатът в борбите сред Андрей и Симеон до през днешния ден бе безусловно еднакъв и на последната борба на Арената стана ясно кой е по-добрият боец. Въпреки враждата им, след края на играта и двамата демонстрираха взаимно почитание. „ Ти беше по-добър от мен. Радвам се, че най-после си стискаме ръцете “, сподели Симеон и поздрави огромния победител.



Зрителите на NOVA станаха очевидци и на ожесточената борба сред петимата полуфиналисти. Трасе, осеяно с трудности, висока стена и игра за сръчност дефинираха тримата воини на финала. На четвърто място в най-екстремната конкуренция приключи Стратимир, а почетната пета позиция зае стратегът на надпреварата – Неделчо.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР