Симеон Хасан, синът на княгиня Калина и мореплавателя Китин Муньос,

...
Симеон Хасан, синът на княгиня Калина и мореплавателя Китин Муньос,
Коментари Харесай

Вижте порасналия внук на Симеон

Симеон Хасан , синът на княгиня Калина и мореплавателя Китин Муньос , към този момент е възпитаник в Американския лицей в София. От семейството със синя кръв са създали детайлно изследване и на други елитни столични учебни заведения, преди 14-годишният внук на Симеон Сакскобургготски да се озове в един клас единствено с децата на политици и милионери. Сега Симеон стои на прилежащ чин до едно oт момчетата на бизнес дамата Ивана Скендерова и някогашния футболист Мартин Горанов.

Любопитно е по каква цена счетоводителите на елитното просветително заведение, едно от най-старите отвън Съединени американски щати са таксувани Симеон-Хасан . За български възпитаници сумата е 7200 евро за цялата образователна година, а за идващите от чужбина е 18 800 евро, като тя включва образованието, учебниците, лабораториите, библиотеките и спортните уреди, само че не и храната, превоза и екскурзиите.

Както се знае, младежът е български жител също като майка си, само че идва от родината на татко си Мароко. Доскоро фамилията живееше в Рабат, само че през 2020 Симеон Сакскобургготски показа пред публицисти, че единствената му щерка счита още веднъж да се откри тук. А Симеон Хасан освен е роден в София и приема православната религия в параклиса „ Свети Иван Рилски “, само че и прохожда е Царска Бистрица. Това е планинската резиденция на Фердинанд и Борис Трети в Боровец, върху която царската фамилия наскоро възвърне собствеността си. Когато Калина, Китин и синът им не са в лоното на Рила, се радват на природата в големия парк на стилния замък „ Врана “.

Симеончо върти педалите на колелото си, а татко му разпуска в националната механа пред вратите на голямото имение. Царският внук няма проблеми в общуването, където и да се намира той е полиглот от дребен, също като дядо си Симеон, чието име носи. Междувременно, до момента в който живее с родителите си в Рабат, Симеон-младши посещава нашето неделно учебно заведение там и напето рецитира „ Аз съм българче “, облечен в бяла риза с присъщите нашенски шевици. В момента интензивно заляга над френския - прапрапрадядо на Симеон Хасан е последният френски крал Луи Филип, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР