Сименс Мобилити - дружеството, което е част от групата на

...
Сименс Мобилити - дружеството, което е част от групата на
Коментари Харесай

Дъщерно дружество на Siemens в България има нов ръководител

" Сименс Мобилити " - сдружението, което е част от групата на Siemens в България, има нов началник. Това е Калин Иванов, който застава на мястото на дългогодишния началник на сдружението, което дава отговор за плановете на Siemens в областта на подвижността и превоза у нас.

Досегашният му началник доктор Михаил Маргаритов се отдръпва в пенсия след над 20-годишна кариера в компанията, излиза наяве от публично известие.

Калин Иванов е приключил Технически университет в София (Факултет " Автоматика " ), след което придобива следдипломна подготовка по мениджмънт и бизнес администрация в Париж, Франция.

Той има над 20 години опит като управител и водач на търговски екипи, през осем от които заема висши управителни позиции в разнообразни компании и браншове на стопанската система. През последните 4 години той се занимава с развиване на мениджърски и търговски умения с резултатно-ориентиран коучинг метод. Възпитаник е на Ericson College International.

" За мен опцията да поема управлението на одобрен водач в транспортния бранш като " Сименс Мобилити " в България в толкоз значим за сдружението миг е чест, само че и съществено предизвикателство. През идващите 12 месеца следва завършването на няколко емблематични плана в бранша на подвижността у нас, в това число доставката на метровлакове от серията Inspiro за трета линия на столичното метро, доставката на 10 локомотива Smartron за " БДЖ - Пътнически транспорти ", както и пуска на главен сектор от самата метролиния ", споделя Калин.

" Убеден съм, че с помощта на отдадеността и професионализма на екипа на " Сименс Мобилити " в България, на способността на Siemens за създаване и внедряване на нововъведения, както и на поддръжката на задграничните ни сътрудници, ще успеем да помогнем за по-нататъшното модернизиране на транспортната инфраструктура и преносим състав на страната ни ", прибавя той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР