Силвия Величкова е актуалната носителка на титлата Мисис България Европа“,

...
Силвия Величкова е актуалната носителка на титлата Мисис България Европа“,
Коментари Харесай

Вижте коя красавица ще представя България на конкурса Мисис Европа

Силвия Величкова е настоящата носителка на купата „ Мисис България Европа “, а при започване на октомври ще се изправи против 20 хубавици от цяла Европа в битка за купата, написа blife.bg.

Престижното издание се организира за 15-а година, а срещата на хубавиците този път ще бъде в София. От 11 до 14 октомври столицата ни ще посрещне хубавици от разнообразни европейски страни в най-големия конгрес за хубост на континента.

В конкуренцията за България ще се включи Силвия. Блондинката е родом от Пловдив, само че от години живее в София. Тя е омъжена от 9 години и има наследник на 6. Това, което я свързва с състезанията за хубост са благотворителността и стремежът към хубост и хармония.

Силвия е член на „ Зонта Клуб Света София “, част от Зонта Интернешънъл. Мисията на Зонта Интернешънъл е овластяването на дамите и насърчаване на статута им в обществото. Вярва, че отношението към дамите в едно общество е индикатор за степента на неговото развиване. Силвия Величкова е една от дамите, които Национална платформа „ Успешни дами “ избира да показа през март 2022 година
`Вижте

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР