Силвия Петрова / Facebook 76 Ученичката на ПМГ Иван Вазов

...
Силвия Петрова / Facebook 76 Ученичката на ПМГ Иван Вазов
Коментари Харесай

Намериха мъртво издирваното момиче в Димитровград

Силвия Петрова / Фейсбук
76 Ученичката на ПМГ " Иван Вазов " Силвия Петрова, която бе оповестена за общодържавно търсене при започване на седмицата през днешния ден е била открита мъртва в парк " Марица ", потвърдиха пред Дарик радио от полицията. В огледа на парка са взели участие 30 служители на реда и чиновници на Жандармерията, обясниха още от Министерство на вътрешните работи в Хасково.

По първична информация се касае за самоубийство. 18-годишната госпожица е открита на дърво в затънтено място в парка от служителите на реда, взели участие в претърсването му.

Тази вечер ще бъде направена аутопсията. 

18-годишната възпитаничка на ПМГ " Иван Вазов " бе в неопределеност от 15 септември. В първия образователен ден- 17 септември, бе оповестена за общодържавно търсене, след сигнал от родителите й, подаден сутринта на същия ден. Съучениците на момичето разпространиха в обществената мрежа вик за помощ със фотографията на Силвия и молба всеки, който разполага с информация за нея, да позвъни в полицията.

Вчера бе открит денонощен телефон, на който да се подава информация за изчезналото момиче и в детайли изложение с какво е била облечена в деня на изгубването й, както и че е била засечена на видеокамери в Димитровград.

Съученици и познати на фамилията разказват Силвия, като извънредно положително, добродушно, свито, стеснително и затворено момиче. Почти цялото лято била при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като споделила, че отива с другарка на пазара, с цел да си напазарува нужни за учебно заведение неща. Родителите и по-малката й сестра били на отмора в Гърция, разказваха осведомени. Веднага откакто се прибрали, родителите подали сигнала в полицията, която неотложно стартира търсене на момичето.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР