Силвия - бившата съпруга на Влади Въргала, трябва много да

...
Силвия - бившата съпруга на Влади Въргала, трябва много да
Коментари Харесай

Владо Въргала спря цигарите, но няма против гаджето му да пафка

Силвия - някогашната брачна половинка на Влади Въргала, би трябвало доста да завижда на новата му възлюбена. Някогашният кукувец не жали средства и старания за настоящата си половинка Тезджан Ферад, гледа си я като писано яйце.

Онзи ден комикът излезе рано-рано от къщи, с цел да купи закуска за обичаната Джани. Той взе топли гьозлемета за изгората си от баничарница в кв. „ Редута ”, а след това се отби и през павилион за алкохол и цигари. От магазинчето 51-годишният гений напазарува 5 кутии дамски папироси за приятелката си, която също като него е актриса. Самият Влади от дълго време не пуши, само че няма срещу гаджето му да пафка. Щом завърши с покупките, Въргала звънна на дамата на сърцето си и я предизвести, че скоро се прибира. А завършек на диалога постави с думите: „ Обичам те, миличко! ”.

Любовта му с Тезджан, зародила се преди няколко години на подготовките за пиесата „ Червената или черната ”, се оказа много облагородяваща за спечелилия от „ ВИП Брадър 2014 ”. Изпълнен с топли усеща към девойка Ферад, Влади се пребори с огромния си недостатък – алкохола, подстрига се и стартира да върви безпрепятствено избръснат. А най-хубавото от всичко е, че се върна вдъхновението му и в този момент той отново ражда и осъществя хрумвания за креативен планове. „ Джани ме реновира ”, дава си сметка и самият Въргал, представен от " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР