Силвия Байчева има нужда от помощ.Ето какво съобщава съпругът й

...
Силвия Байчева има нужда от помощ.Ето какво съобщава съпругът й
Коментари Харесай

Pavelandreev.bg: Силвия Байчева има нужда от помощ, за да живее

Силвия Байчева има потребност от помощ.

Ето какво оповестява брачният партньор й Бисер:

Здравейте благи хора!

Аз съм Бисер и съм брачен партньор на Силвия.С цялото си сърце ви апелирам да се обединим и да дадем късмет на моята обичана брачна половинка и майка на нашите деца да и дадем късмет да се върне още веднъж към живота.Силвия е най-слънчевия и положителен човек.

Днес в действителност нуждая се от вашата поддръжка.На 23.12.2019г. и откриха рак на шийката на матката опериране я на 10.01.2020г.и беше отстранено, само че по-късно направиха 47 лъчетерапии, след това стартира химиотерапии близо една година, само че след всяка терапия ставаше все по-зле. Беше в доста тежко положение и докторите, които я лекуваха споделиха, че повече нищо неможе да се направи.

Аз и децата не можехме да гледаме по какъв начин я губим с всеки минал ден!

Моята жена беше в доста тежко положение с пъклен болки от 24.12.2022г.започнахме лекуване в Турска болница.

След първата вливка имаше огромно облекчение.Докторите дават вяра да се оправи само че има още вливки да се вършат.Следващата вливка е на 16.08.2023г.сумата за нея е 4150 евро. Вливките са през 21 дни, тази сума е непостижима за нашето семейство.

Моля ви, положителни хора, помогнете ни да продължим лекуването на моята брачна половинка и да върнем усмивките на нашите деца!

Документи и по какъв начин да помогнете вижте в платформата за дарения
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР