Силви Вартан възнамерява да сложи край на кариерата си, сбогувайки

...
Силви Вартан възнамерява да сложи край на кариерата си, сбогувайки
Коментари Харесай

Силви Вартан казва „сбогом“ на сцената

Силви Вартан има намерение да постави завършек на кариерата си, сбогувайки се със сцената в края на годината. Кариерата на световноизвестната певица, родена в България започва преди 63 години в далечната 1961 година Вартан уточни, че последните й три концерта, са планувани за ноември.

 

„ Да, взех това решение. От няколко години го отсрочвам. Винаги съм правила всичко със пристрастеност, без да преброявам, просто от предпочитание и без да си задавам прекомерно доста въпроси. Защото надълбоко в себе си не обичам нещата, които свършват “, изповяда се Вартан в изявление за „ Пари

Мач “.

 

„ Вероятно това се дължи на неочакваното ми овакантяване на България на 7-годишна възраст. Изведнъж пораснах и оставих детството си на перона на гарата. Все още виждам по какъв начин баба ми и дядо ми, които обожавах, да тичат след влака. Това е рана, която в никакъв случай няма да зарасне. След това с помощта на кариерата ми на певица пътувах доста, бях водена от любознанието, от младостта си, желаех да отида на всички места. Непрекъснато се питах: „ Какво следва? Какъв е идващият план? Всичко се случи със скоростта на светлината, а също така, бързо се влюбих в един висок рус мъж със сини очи, който ми се струваше прелестен и който също беше артист.

Споделих цялата тази полуда с него и откривахме всичко дружно. Беше полуда “, споделя още певицата за напускането на България и любовта с иконата на френския рокендрол Джони Холидей.

 

Американският артист Тони Скоти, брачен партньор на Силви Вартан от 1984 година, показа пред „ Пари Мач “ за решението на брачната половинка си да се сбогува със сцената: „ Природата сама те кара да схванеш, че би трябвало да забавиш темпото “. „ Това е решение, което узряваше в продължение на месеци. През август Силви ще навърши 80 години. Тогава ще извърши най-известните си песни за финален път, с цел да благодари на почитателите, които са с нея към този момент 60 години. След концертите в Париж през ноември тя няма други проекти “, добави той.

 

Все още не е ясно дали звездата ще направи сетен концерт и в родината си. Досега Силви Вартан е правила няколко доста сполучливи спектакъла у нас. Според осведомени, тя е получила предложение и за тържествено прощаване с родната аудитория, само че към момента умува.

 

Певицата заяви, че е изготвила и наследството си. „ Оставих брачна половинка ми да ръководи всичко. Тъй като имаме идентични хрумвания по въпроса, аз му се поверявам “, показа още звездата. Сред евентуалните бенефициенти на имуществото й са двете й деца Давид Холидей, роден през 1966 година от първия й брак с Джони Холидей, и Дарина, осиновена през 1997 година в България от певицата и сегашния й брачен партньор.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР