Силви Вартан казва сбогом“ на публиката – пише в. Уикенд“.

...
Силви Вартан казва сбогом“ на публиката – пише в. Уикенд“.
Коментари Харесай

Новината Ни Удари Като Шокова Вълна Навръх Богоявление. Сбогом На Най-Великата Българска Певица, Сълзи За Вечната Прима

Силви Вартан споделя „ довиждане “ на публиката – написа в. „ Уикенд “. Голямата звезда на френския шансон, която е с български генезис, стартира бавното си отдръпване от сцената. Тя потегля на сетен международен тур и естествено родината ѝ е включена в листата на градовете, през които ще мине – отбелязва изданието.

Последното турне на Силви Вартан ще бъде придружено от много изненади. Тя ще дохвъри у нас от Москва. Съпровождат я 60 души от почитател клуба ѝ в Париж. Те ще бъдат с обичаната си звезда на прощалните ѝ концерти в София и Варна. Преди това обаче звездата има 5 изяви в Русия, а след София ще пее и в Австрия, Италия и други места по света и даже в Япония. Певицата, която е израснала в България, ще се срещне с родната аудитория на 19 април в Двореца на културата и спорта във Варна и на 21 април в зала 1 на НДК в столицата. И тъй като това е прощаване с феновете ѝ в България, тя ще извърши най-известните си шлагери, в това число и „ Я кажи ми, облаче ле бяло “.

Във Варна се планува среща на Силви Вартан с възпитаници от френската гимназия. 73-годишната певица е направила и видеообръщение особено за публиката си в морската ни столица. Изпълнителката идва у нас с 12 музиканти.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР