Силви Вартан - френската звезда с български корени, споделя в

...
Силви Вартан - френската звезда с български корени, споделя в
Коментари Харесай

Силви Вартан за мъките след смъртта на Джони Холидей

Силви Вартан - френската звезда с български корени, споделя в изявление за списание " Пари Мач " тестванията, които е претърпяла след гибелта на някогашния си брачен партньор.

Джони Холидей - огромната рок звезда на френската сцена, напусна този свят в края на 2017 година Бракът им продължава единствено 15 години - от 1965 година до 1980 година, само че двамата са именита двойка и тяхната любовна история, както и партньорството на сцената, вълнуват феновете им и до през днешния ден.

За жал Силви Вартан претърпява тежък интервал на борби към наследството на Джони Холидей, с цел да отбрани ползите на техния наследник Дейвид. Битките са юридически, само че се развиват и в медиите.

" Това беше нещо адско, отвратително и изключително немислимо " - споделя певицата пред " Пари Мач ". " Никога в живота не си бях представяла, че ще вървя в малкия екран, с цел да пазя сина си. Никога! "

Бившата брачна половинка на Джони е подложена на критика даже за това, че в поредност от концерти извършва неговите песни. Силви споделя, че тези концерти са ѝ подействали добре:

" Контактът с публиката постоянно оказва помощ. Ние с Джони цялостен живот пяхме дружно, обичахме едни и същи неща. Това е най-малкото, което можех да направя. "

Силви Вартан отбелязва с горест, че не е била поканена за концерта в памет на Джони Холидей, който се състоя на 14 септември в парижката зала " Берси ". Но след четири години на тъга и битка, тя най-накрая е намерила успокоение, написа списанието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР