Силви Русева е поредната участничка, която не успя да грабне

...
Силви Русева е поредната участничка, която не успя да грабне
Коментари Харесай

Силви след "Ергенът": Търсих любов, получих война!

Силви Русева е следващата участничка, която не съумя да грабне сърцето на Алек Младенов, и напусна „ Ергенът ” без роза и пръстен. Днес тя описа за страстите си в предаването.

Макар да не „ завоюва ” Алек Силви има вяра, че някой ден тя ще се омъжи за „ същински мъж ”, тъй като заслужава „ същинска обич в същинския живот ”. Заслужава „ мъж, който да е заслужен за нея и да я оцени по достолепие ”.

Силви не съжалява за присъединяване и представянето си в „ Ергенът ”. Тя твърди, че в сантименталното предаване е станала „ по-силна ” и че е научила „ доста уроци ”. Силви влиза в „ Ергенът ”, тъй като има вяра, че можеш да срещнеш любовта на всички места.

В шоуто бъдещата адвокатка беше оповестена за магьосница от другите девойки в къщата. Силви обаче е безапелационна, че не е правила вълшебства и всички тези разсъждения на останалите участнички са тъй като те са „ обикновени и лимитирани ”.

Според нея девойките, борещи се за сърцето на Алек Младенов, са виждали конкуренция в нейно лице и по тази причина да се държали по този безразсъден метод.

Силви признава, че в „ Ергенът ” е търсила обич и романтика, само че се е чувствала като на война. След излизането си от сантименталното предаване тя продължава своето образование за юрист и се готви за изпит пред май.

Източник: ladyzone.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР