Силвестър Стоилов, който уби баба си, преби с бокс майка

...
Силвестър Стоилов, който уби баба си, преби с бокс майка
Коментари Харесай

Страшни разкрития за Силвестър, пребил семейството си

Силвестър Стоилов, който умъртви баба си, преби с бокс майка си, 10-годишната си сестричка и вуйна си, а след това се барикадира, е бил свиреп дрогиран, написа "Телеграф ".
Той оглупял до съдбовна степен, откакто се напушил с билка (т.нар. друсан чай), взел амфети и си бил конска инжекция. Драмата стартира късно вечерта в четвъртък и продължи до през вчерашния ден през нощта в столичния квартал "Христо Ботев ". "Аз съм определен да се боря против сатаната ", крещял Силвестър, до момента в който го арестували.
"Много е положително момчето, само че дрогата очевидно му е изпържила мозъка. Допреди седмица беше шеф в сладкарница на "Лъвов мост " ", описват хора от квартала.
Силвестър се прибрал в четвъртък вкъщи и отишъл в стаята си, споделили околните му. По някое време го извикали за вечеря, а той си цъкал в телефона. При повторна покана да седне на масата внезапно оглупял. Сложил си железен бокс на ръката и почнал да бие майка си Светла, сестричката си Веселина, вуйна си Вера и баба си Веска. Бил тотално оглупял, нансял удари, където му падне, върху беззащитните дами. След като се уморил да ги постанова ги изхвърлил от къщата и се барикадирал.
"Чуваха се страшни трясъци, поломи цялата къща. После видяхме, че излиза на двора с възглавница, възпламени я и стартира да се разправя с полицията ", споделиха хора от квартал "Христо Ботев. Върху Силвестър се хвърлили десетина униформени, които съумели да му сложат белезници вид свински опшки. Вероятно от дрогата обаче младежът придобил голяма мощ и съумял да ги скъса. Въпреки опитите му обаче бил озаптен и закаран в ареста. През цялото време крещял, че "Дявола е тук ", той ще се бори със Сатаната. Семейството му било откарано в ИСУЛ, където обаче по-късно издъхнала 69-годишната баба Веска. Причината за гибелта й е мозъчна контузия вселдствие на удара с бокс, споделиха от болничното заведение. Оттам показаха още, че Силвестър има налудно разстройство, което обаче не значи, че е душевен болен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР