Силвестър Сталоун ще снима сериал по култовата екшън поредица Непобедимите,

...
Силвестър Сталоун ще снима сериал по култовата екшън поредица Непобедимите,
Коментари Харесай

Сталоун прави сериал от „Непобедимите

Силвестър Сталоун ще снима сериал по паметната екшън поредност " Непобедимите ", разбра HotArena .

Телевизионната поредност най-вероятно ще бъде снимана след четвъртата серия, чийто сюжет към този момент е подготвен и ще се осъществя следващата година в България. Засега не е ясно какъв брой серии ще бъдат направени, само че съгласно информацията, оповестена в уеб страницата IMDB, бъдещата продукция ще се излъчва по американския ТВ колос Си Би Ес. 

Сериалът е показан като драма с екшън и комедия. Сталоун ще бъде изпълнителен продуцент, а върху сюжета към този момент се работи интензивно. Най-вероятно сериите ще бъдат снимани в България, само че това ще се случи откакто тук завършат фотосите за " Непобедимите 4 " . Това най-вероятно ще стане следващата година, а някои от звездите като Джейсън Стейтън и Тери Круз към този момент са освободили графиците си за фотосите. 

Извън екшън героите и филмите за тях, Слай работи по още един план, непосредствен до сърцето му, а точно - сериал по паметния филм " Рамбо ", който носи заглавие " Първа кръв " . Сюжетът няма да се върти към ветерана от войната Джон Рамбо, а към неговия наследник, който ще продължо бойната му линия. 

Засега не е ясно дали сюжетът е подготвен и дали има към този момент артист, който ще се въплъти в ролята, написа Телеграф
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР