Силвестър Сталоун разкри каква мъчителна болка го е сполетяла след

...
Силвестър Сталоун разкри каква мъчителна болка го е сполетяла след
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун претърпя 7 тежки операции след объркана каскада с кеч звезда

Силвестър Сталоун разкри каква мъчителна болежка го е сполетяла след каскада, която се е объркала на снимачната площадка.

 

Четиринайсет години откакто холивудската икона пострада в сцена дружно със звездата на WWE " Ледения Стив Остин ", той ляга под ножа за седми път. След последната си интервенция той предизвести сътрудниците си в киното да не вършат каскади и се пошегува, че идната му роля може да бъде като Гърбушкото от Нотр Дам.

 

Слай отвори дума за контузиите си в новата серия на  " Семейство Сталоун ". Той си спомни по какъв начин някогашната кеч звезда го е блъснала с тялото си на снимачната площадка на първия филм от поредицата " Непобедимите " през 2010 година В резултат на случая Силвестър е получил фрактура на врата.

 

Обсъждайки каскадата, артистът сподели: " Правех нелепости. Режисирах " Непобедимите " и като глупак върша дубъл 10, дубъл който и да е под ред, и си припомням един удар и в действителност усетих едно " взрив ". Стив разбра какво се случва. Така и не се възвърнах от " Непобедимите 1 ". След този филм физически в никакъв случай към този момент не бях същият. Предупреждавал съм хората - не правете сами каскадите си. "

  Вижте тази обява в Instagram.   

Публикация, споделена от Sly Stallone (@officialslystallone)

 

След несполучливата бойна сцена на Силвестър Сталоун се постанова да му слагат железна пластина във врата. Оттогава му се постанова да прави гръбначни вливания и да лекува изкълчени плещи. 

 

Съпругата му Дженифър Флавин споделя за страха, с който се сблъсква всякога, когато мъжът ѝ влиза в операционната, и споделя, че брачният партньор ѝ се пробва да " маскира болката ". Тя признава, че той се пробва " да се преструва, че нищо не се е случило ".

 

" Не му харесва хората да знаят, че е имал толкоз доста интервенции на гърба. За фамилията ни е доста ужасно всякога, когато Слай би трябвало да се подложи на интервенция, тъй като в никакъв случай не знаеш... никой не знае. "

21-годишната му щерка Скарлет искрено признава, че не си спомня миг, в който татко ѝ да не е изпитвал болежка.

 

" През цялото ми детство той изпитваше болежка. Правеше всичко допустимо, с цел да пропъди болката и да бъде налице, само че не мога да си показва какво е чувството във всеки момент да изпитваш болежка. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР