Силвестър Сталоун иска дъщерите му да имат умения за самоотбрана

...
Силвестър Сталоун иска дъщерите му да имат умения за самоотбрана
Коментари Харесай

Защо една от дъщерите на Силвестър Сталоун е ходила с джобно ножче на училище

Силвестър Сталоун желае дъщерите му да имат умения за самозащита като на Рамбо. Тъй като София и Систин живеят в Ню Йорк, номинираният за Оскар артист, взема решение да ги заведе да упражняват с Групата за отбранителни тактики. И въпросната подготовка може да бъде забелязана на премиерата на втори сезон на телевизионния им сериал The Family Stallone.
 Трейлър на Sly - документалният филм за живота на Силвестър Сталоун
Опостушителните последствия за Силвестър Сталоун, когато е сложил кариерата пред фамилията

Трейлър на Sly

Според 25-годишната Систин, Слай постоянно се е опитвал да въоръжи децата си със способността да се пазят, до момента в който порастват.

" Той ни накара да упражняваме една с друга с пикантен спрей ", споделя Систин в телевизионния сериал. " О, Боже, това е толкоз неприятно. Той даже постави малко ножче в раницата ми в четвърти клас ", признава още дъщерята на Сталоун.
 Снимка 654446

Но Слай не мисли, че е сбъркал преди, още повече в този момент, като ги води да упражняват с Групата за отбранителни тактики. " Не играя игра ", споделя той. " Това са момчетата, които са видели борби, изправени пред гибелта. Това е същинско нещо. "

Жените започват тренировката си, като слагат боксови ръкавици и нанасят удари с треньора Майк, който е някогашен военноморски тюлен. Междувременно Слай пуши пура, до момента в който ги гледа.

" Кога в миналото ще върша това в Ню Йорк? "  пита 27-годишната София.
 Снимка 654449

Междувременно Систин почти се урежда със среща по време на часовете по самозащита. Тя признава, че Майк е почнал да й пише съобщения.

" Но аз не съм негов вид и ще ви кажа за какво. Той следва единствено девойки, които имат в действителност огромни извивки, а София и аз не сме от този вид ", споделя още Систин.
 Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде татко
Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде татко

Откровено за един от най-тежките му моменти в живота

На премиерата на втори сезон на The Family Stallone,  също разгласи, че той и брачната половинка му Дженифър Флавин Сталоун са решили да се откажат от къщата си в Калифорния и да създадат Палм Бийч, Флорида, собствен непрекъснат дом.

" След дълго, тежко обсъждане, майка ви и аз взехме решение, че е време да продължим напред и да напуснем щата Калифорния за непрекъснато и да отидем във Флорида ", афишира звездата от  " Роки ".
 Снимка 654448

55-годишната Дженифър изяснява, че с двете си огромни дъщери в Ню Йорк и най-малката Скарлет, която е в колежа в университета в Маями, " това е празно гнездо. Трябва да го сменя. "

София и Систин одобряват преместването, само че Скарлет не желае да се сбогува с дома си от детството. " Всъщност желаех да поема тази къща след вас, с цел да основа фамилията си ", споделя 21-годишната Скарлет на Дженифър.
 Бриджит Нилсен за брака си със Силвестър Сталоун и живота си след раздялата
Бившата на Силвестър Сталоун искрено за връзката им

Бриджит Нилсен му е партнирала и в киното, и в живота

Следващите два епизода наблюдават семейство Сталоун, до момента в който се сбогуват с Калифорния със фамилна екскурзия до Topgolf и двойна среща с брата на Слай, Франк, за когото се опитват да намерят другарка, която да му прави компания, откакто заминат, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР