Силвестър Сталоун е един от най-популярните актьори в света. Безспорно

...
Силвестър Сталоун е един от най-популярните актьори в света. Безспорно
Коментари Харесай

Защо в Холивуд не понасят Силвестър Сталоун?

 Силвестър Сталоун е един от най-популярните артисти в света. Безспорно той е основал паметни функции и филми като режисьор и сценарист. Сталоун е един от дребното артисти от 90-те години, който продължава да гради кариера и през днешния ден.

Силвестър Сталоун не е от богато семейство – той самичък доближи върха на актьорската си кариера. Известен е с твърдия си темперамент, способността да отстоява позициите си – това е, което оказа помощ на Сталоун да се трансформира в един от най-търсените артисти в Холивуд. В същото време точно за тези качества провокират злост към него от други известни холивудски продуценти и негови сътрудници.

Филмът “Роки " изцяло промени живота на артиста, осигурявайки на Силвестър Сталоун първите врагове в Холивуд. Слай самичък написва сюжета за кино лентата “Роки ". Сценарият се харесва на доста известни студия, които бяха подготвени да купят авторските права и да снимат кино лентата

Но Сталоун имал едно изискване: той самият да играе основната роля. Отхвърляйки това изискване съвсем всички студия отхвърлиха фотосите, макар че за сюжета си незнайния на никого по това време Слай би могъл да получи към 400 000 $.

Въпреки тежкото си финансово положение, Сталоун отхвърля да продаде сюжета. С течение на времето той откри студио, готово да снима кино лентата при неговите условия! И когато “Роки " стана супер шлагер, Слай изпадна в недружелюбност за доста огромни фигури в Холивуд.

Сталоун е много придирчив – няколко известни артисти споделиха, до момента в който са били на снимачната площадка. Долф Лундгрен съобщи, че по време на фотосите на " Роки 4 “ е получавал закани за уволняване от Сталоун по 50 пъти дневно. В същото време Долф Лундгрен твърди, че се е опитвал да направи всичко по метода, по който Сталоун желае – просто последният непрекъснато не харесвал нещо, написа БГНЕС.

Стивън Сегал отхвърли да се снима във кино лентата “Непобедимите " с аргумента: " Някои сътрудници от снимачната площадка са ми просто отвратителни ". Сегал не посочи за кого тъкмо става въпрос, само че американските медии незабавно схванаха, че тези думи визират Силвестър Сталоун.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР