SilverStone анонсира пускането по магазините на обновената версия на компактния

...
SilverStone анонсира пускането по магазините на обновената версия на компактния
Коментари Харесай

SilverStone разширява гамата си от корпуси Fortress с модела FTZ01-E

SilverStone анонсира стартирането по магазините на обновената версия на компактния компютърен корпус Fortress FTZ01, носещ наименованието FTZ01-E. Шасито е проектирано за дънните платки със общоприети размери, като Mini-ITX и Mini-DTX, а цветовите разновидности са черно и сребристо, а разликите от по-стария модел ще могат да се видят в модифицирания интериор.



Конструкцията на корпуса SilverStone Fortress FTZ01-E включва в себе си цялостна алуминиева рамка и стоманени панели. Вътре в шасито с изключение на дънната платка, може да се сложи ATX-съвместимо зареждане с дължина до 150 мм, четири 2,5-инчови устройства, двуслотова графична карта, както и три 120-мм вентилатора. Дължината на графичния адаптер е лимитирана до 330 мм, а височината на CPU-охладителя не би трябвало да надвишава 83 mm.



Размерите на Fortress FTZ01-E са изцяло еднакъв с тези в по-стария вид и съставляват 351(Д) x 376(Ш) x 107(В) мм при тегло към 4,5 кг. На входно-изходния панел са изведени два врата USB 3.0 и чифт 3,5-мм аудио-конектори. В комплекта са включени два 120-мм вентилатора, работещи при скорост 1500 об/мин при звук от 18 dВ.



Доставките на корпуса SilverStone Fortress FTZ01-E до формалните търговците ще стартират в най-скоро време, само че целесъобразната цена не е афишира. Имайте поради, че моделът Fortress FTZ01 сега е наличен на европейския пазар на цена от €130.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР