Силвена Роу е на 54 години, но изглежда на не

...
Силвена Роу е на 54 години, но изглежда на не
Коментари Харесай

Силвена Роу сподели как се подмладява

Силвена Роу е на 54 години, само че наподобява на не повече от 40.

Едно от лицата на " Мастършеф " всеки ден пие по една бутилка вода с… тамян.

" Отдавна пребивавам по този метод. Желанието ми е да подмладя организма си “, споделя кулинарката, която поставя в устата си главно растителна храна и не употребява захар от години,

Силвена Роу е известна на международната кулинарна сцена като " кралицата на вкусното и здравословно хранене “. Родена е в Пловдив, само че на 19 години се мести в Лондон, където започва кулинарната си кариера. Бързо се подрежда измежду топ готвачите във Англия, където открива високо оценения от критици ресторант Quince в The Mayfair Hotel’s.

Тя е създател на шест от най-продаваните кулинарни книги, писала е кулинарни публикации в " Гардиън “. Популярна е и с присъединяване си в голям брой кулинарни излъчвания. Готвила е изтънчени вечери за известни персони в Лондон – от кралски особи до рок звезди като Тина Търнър и Шер.

За втора поредна година Chef Силвена Роу e жури в MasterChef България. Целта ѝ е да трансформира и обогатява живота на хората с храната, която може да им предложи, както и да ги възпламени по здравословното хранене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР