Силвена Роу е бясна на хейтърите Много звездни личности си вадят

...
Силвена Роу е бясна на хейтърите
Много звездни личности си вадят
Коментари Харесай

Силвена Роу избесня в мрежата: Това не е ваша работа!

Силвена Роу е гневна на злобарите

Много звездни персони си вадят хляба с инфлуенсърство. Но има  и такива, като кулинарната майсторица Силвена Роу, която си пати поради звездната популярност.

Готвачката бе нападната в нета поради тежестта и килограмите си. Това се случи, откакто тя се похвали с фото от фитнес залата по какъв начин се поти и извайва тяло над уредите.

„ Ама за какво се правиш на това, което не си?Не си чак толкоз слаба, преструваш се или използваш крепко програмките за извайване на разположение и на тяло. Имаш потребност да свалиш някое и друго кило “, не стопират да се гаврят с нея в нета.

Шеф Роу обаче със успокоение приема отрицателните мнения и дава отпор на това, което плюят против нея.Тя постоянно е била доброжелателна и позитивно настроена, само че хейтът против нея не стопира.

„ По никакъв метод не може да ми навредите нито на вътрешно, нито на външно равнище. Единствено Всевишният може да влезе в съзнанието ми. А това, че имам някое ненужно кило, по думите ви, просто не е ваша работа “, скочи въпреки всичко топ готвачката.

Въпреки това кулинарката е безапелационна, че се усеща съвършено в тялото си и за нея килограмите й са идеални. А и не стопира да хвали, с големи суперлативи, живота си в Дубай.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

Тагове: Силвена Роу шеф Роу шеф Силвена Роу хейт килограми Дубай кулинар
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР